Η δεξαμενή βρίσκεται στις νότιες υπώρειες του λόφου του Λυκαβηττού και είναι όλο υπόγεια. Ήταν μέρος του ΑΔΡΙΑΝΕΙΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ, ενός συστήματος υδροδότησης από τρία υδραγωγεία – τα άλλα δύο ως επί το πλείστον επίγεια -  που τροφοδοτούσε την πόλη της Αθήνας με ύδατα της Πάρνηθας και του Πεντελικού. Είναι κτισμένο τον 2ο αιώνα μ.Χ. (από το 125 έως το 140 μ.Χ.) και υδροδοτούσε την Αθήνα έως τις αρχές του 20ου αιώνα.

Η μελέτη έχει ώς αντικείμενο τον έλεγχο στατικής επάρκειας υφισταμένου κτιρίου γραφείων και καταστημάτων από Ο/Σ το οποίο κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του '90. 

Το κτίριο αποτελείται από 4 υπέργειες στάθμες (Ισόγειο, Ημιώροφος, 1ος και 2ος όροφος) και μία υπόγεια στάθμη. Η ανέγερση έγινε το 1991-1992 και έχει μεικτή χρήση. Συγκεκριμένα το υπόγειο έχει χρήση αποθηκών και γραφείων, το ισόγειο καταστημάτων και συνεργείου και οι υπόλοιπες στάθμες γραφείων. Το υπόγειο επικοινωνεί με τον περιβάλλοντα χώρο μέσω ράμπας Ο/Σ.

Έλεγχος καταστήματος Lidl στην Ελευσίνα, ως εξωτερικός συνεργάτης.

Ο έλεγχος βασίστηκε στα εξής:

1. στο κατά πόσο εφαρμόστηκε η εγκεκριμένη μελέτη

2. στο κατά πόσο οι παραδοχές της εγκεκριμένης μελέτης είναι σωστές

3. στο αν παρουσιάζονται κατασκευαστικά λάθη

4. στο αν παρουσιάζονται φθορές

Υπηρεσίες

Τα έργα μας

Διαχείριση Ακινήτων

Αυθαίρετα

Το neteng.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Εφόσον συνεχίσετε, συμφωνείτε με την χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερα