Υπηρεσίες προς ομογενείς

Οι ομογενείς που έχουν ακίνητη περιουσία συχνά εμπλεκονται σε μια χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να προσπαθούν να συντονίσουν πολλούς ανθρώπους ώστε είτε να μεταβιβάσουν το ακίνητό τους, είτε να το μισθώσουν, είτε ακόμα να μάθουν που βρίσκεται. Η συνεννόηση με το ελληνικό δημόσιο είναι εξαιρετικά δύσκολη από απόσταση και η γραφειοκρατία επιτείνει αυτό το πρόβλημα. Γι'αυτό πρέπει να υπάρχει κάποιος διαχειριστής στην Ελλάδα ο οποίος να μπορεί να αναλάβει όλα τα ζητήματα του ακινήτου, από την επισκευή μέχρι το έλεγχο τόσο του μισθωτή όσο και της εικόνας που έχει

η φορολογική αρχή για το ακίνητο αυτό.

Πλέον με τη δημιουργία του Εθνικού Κτηματολογίου όλες οι ιδιοκτησίες πρέπει να δηλωθούν, διαφορετικά θα καταγραφούν ως αγνώστου ιδιοκτησίας και θα περιέλθουν, μετά από λίγα χρόνια, στην κυριότητα του κράτους. Αυτή είναι και η σημαντικότερη στιγμή για όσους δεν έχουν υποβάλει δήλωση στο πρώτο στάδιο και το ακίνητό τους ενδεχομένως να έχει χαρακτηριστεί ως αγνώστου ιδιοκτήτη και να κινδυνεύει με απώλεια.
Για τον λόγο αυτό, πρέπει να κατοχυρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την περιουσία μας.

Το Δίκτυο Συμβούλων Μηχανικών με τους εξειδικευμένους συνεργάτες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, εκτιμητές, φοροτεχνικούς και μεσίτες έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους ομογενείς με ακίνητη περιουσία στην πατρίδα μια σειρά από υπηρεσίες όπως:

  1. Πλήρη διαμεσολάβηση για οποιαδήποτε δικαιοπραξία όπως μεταβίβαση, μίσθωση, δωρεά, γονική παροχή, σύσταση εμπράγματου δικαιώματος στα ακίνητά.
  2. Πλήρη διεκαπεραίωση των υποθέσεων που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία με τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως Πολεοδομία, Κτηματολόγιο, Δήμος, ΔΕΗ, ΕΟΤ, εφορίες, υποθηκοφυλακείο κλπ.
  3. Δημιουργία πλήρους φακέλου του ακινήτου ο οποίος θα περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει ο ιδιοκτήτης να κατέχει όπως για παράδειγμα σχέδια αδείας πολεοδομίας, κατασκευαστικά σχέδια, τοπογραφικά, συμβόλαια, τεχνικές εκθέσεις, πραγματογνωμοσύνες, εκτιμήσεις, φωτογραφική απεικόνηση κλπ.
  4. Υποστήριξη σε οποιαδήποτε διένεξη με το κράτος ή με ιδιώτη ως τεχνικοί σύμβουλοι.
  5. Εργασίες επισκευών και άμεσης αποκατάστασης ζημιών.
  6. Έλεγχος κατανομής δαπανών.
  7. Ανεύρεση επενδυτή για εκμετάλλευση.
  8. Μελέτη αξιοποίησης του ακινήτου
© 2018 Δίκτυο Συμβούλων Μηχανικών. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Το neteng.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Εφόσον συνεχίσετε, συμφωνείτε με την χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερα